Rádiótávleolvasás

Techem Funk rendszer

A rádiós technológia az energia- és vízmérés egészére pozitív hatást gyakorolt. A Techem vezető szolgáltatóként lehetővé teszi az Ön számára is a technikai előrelépést. A rádiós technológia segítségével a fogyasztási értékek pontos mérése, valamint lakáson kívül történő leolvasása válik lehetővé.

Világszerte több mint 16 millió Techem rádiós fűtési költségmegosztó, hő- és vízmérő került felszerelésre. Ennek köszönhetően a Techem világelső a már felszerelt rádiós mérőkészülékek számát tekintve és vezető az ilyen készülékekkel végzett mérés és elszámolás terén. A Techem rádiós technikájának választásával Ön is gondol a jövőre. A Funk rendszer mind a lakásokban, mind az épület közös helyiségeiben probléma nélkül alkalmazható.

Kényelmesebb nem is lehetne. Nem lép idegen a lakásba, nem kell időpontot egyeztetni: ilyen egyszerű is lehet a fogyasztásmérés. Akár a hónap közepén, akár a végén vagy más, teljesen szabadon választott fordulónapon mérik és tárolják a fogyasztási adatokat a készülékek. A kódolt adatokat integrált adó továbbítja a fogadóállomásnak. Világszerte már több mint 16 millió Techem rádiós mérőt alkalmaznak a fogyasztás mérésére és elszámolásához.

  • Egyszerű szerelés - vezeték nélkül, így nincs szükség bonyolult műveletek elvégzésére. Techem rádiós mérőkészülék a fogyasztási adatok mérésére.

  • Problémamentes „leolvasás” - függetlenül a lakó jelenlététől, számítás módszerének alkalmazása és pótleolvasás szükségessége nélkül.

  • Gyors elszámolás - Hiba nélküli, automatizált adatátvitel és –feldolgozás biztosítja a megbeszélt időpontra történő, gyors elszámolást.

  • Elégedett lakók - nem kell a leolvasónak a lakásba lépnie, az elszámolás pontos, áttekinthető, kedvező árú és határidőre elkészül.

  • A ráfordítás megtakarítható - a Funk rendszernek köszönhetően ugyanis kevesebb kérdés merül fel, nem kell időpontot egyeztetni és a helyszínen nincs szükség köztes- illetve pótleolvasásra.
Ugrás a lap tetejére