Techem monitoring

Energia- és vízfogyasztás monitoring: átláthatóvá tesszük a fogyasztást és a költségeket

A Techem Smart System rendszerén belül a Techem monitoring összes funkcióját használhatja. Megtekintheti az energia- és vízfogyasztást és ezek költségeit – akár az elszámolási időszak folyamán is.

A Techem energiamonitoringja komplett áttekintést nyújt az ingatlanok energiaértékeiről. A közös képviselő ezek ismeretében akár tanácsot is adhat a lakóknak, ha a fűtési szezonban szokatlan változások lépnek fel.

A Techem monitoring rendszeréből az alábbi energiafogyasztási elemzéseket lehet lekérni:

 

Az összehasonlító elemzéssel összehasonlíthatja saját épületei fogyasztását más, Techem által elszámolt épületek fogyasztási adataival.

A felhasználási hely elemzéssel összehasonlíthatja az Ön által kezelt ingatlanok energia- és vízfogyasztását és azok költségeit egymással és az előző év adataival.

Az épületrész-áttekintés felvilágosítást ad az egyes lakások fogyasztásáról és annak költségeiről.

Az épületrész-elemzéssel az egyes lakások fogyasztási értékei és költségei akár havi bontásban is megjeleníthetőek. 

Az évközi elemzéssel bármikor ellenőrizheti, hogyan változik az egyes lakások fogyasztása. Mindez nem csak az elszámolási időszak végén, hanem tetszőleges időpontban lehetséges. 

Az időrendi elemzéssel az Ön által kezelt épületek és lakások fogyasztását és költségeit követheti figyelemmel az utóbbi évekre vonatkozóan.

Ugrás a lap tetejére