SmartHeating okos fűtés

 

Igazítsa napi életritmusához otthona teljes fűtését a jobb komfort és a nagyobb energiatakarékosság érdekében

A fogyasztók igényei eltérőek a fűtési megoldások terén. A Techem Kft. célja, hogy a legjobb ár-érték arányú termékeket, szolgáltatásokat és komplett rendszereket nyújtsa a vevőinek. Ezért alkottuk meg a Techem SmartHeating okos fűtés szolgáltatásunkat, amely a Danfoss okos radiátor termosztátjainak a használatára épül. A Danfoss szerelvényei sokoldalú fűtésszabályzó megoldást kínálnak, ami az egyénileg pogromozható termosztátoktól és a többcélú vezérlőktől a klasszikus kialakítású önműködő termosztátokig mindent lefed.

Az innovatív okos fűtési megoldások használatával úgy növelheti otthonának komfortját, hogy közben fűtési kiadásait is kézben tarthatja. Megoldásaink segítségével teljes kontrollt élvezhet azáltal, hogy az intuitív alkalmazásokkal életritmusához igazítja a fűtési rendszerét.

A Danfoss okos fűtési megoldások minden otthonhoz és igényhez illeszthetők, egyetlen radiátortermosztát szabályzásától kezdve a távolról és bármikor teljes körű beavatkozási lehetőséget kínáló komplex fűtési rendszer vezérlésig.

Hogyan tud az eddigieken felül további 10-12% fűtési energiát megtakarítani?

  • Cserélje le a hagyományos radiátor-termosztátját az új Danfoss Eco okos termosztátra
  • Ugyanazt a megfelelő hőmérsékletet állítsa be, amit korábban megszokott az adott helyiségben.
  • Az éjszakai vagy távolléti időszakokra csökkentse 17°C-ra a hőmérsékletet.
  • Ha hosszabb időre utazik el otthonából, használja a Szabadság funkciót.
  • Ha az egyes helyiségekben különböző hőmérsékleteket állít be, azok ajtaját mindig csukja be.

 

Az energiatakarékosság legegyszerűbb módja, ha lejjebb veszi otthonának fűtését, amikor éppen nincs szüksége rá. A Danfoss okos radiátor termosztátok automatikusan csökkentik a hőmérsékletet a programozásnak megfelelően.

Ugrás a lap tetejére