Menedzsment

Techem anyavállalat

Frank Hyldmar

a Techem GmbH vezérigazgatója
a Techem Energy Services GmbH vezérigazgatója

Frank Hyldmar 1961-ben született, és 2015. szeptember 1. óta a Techem GmbH vezérigazgatója (CEO). A dán születésű Hyldmar a Techem-hez a méréstechnikai eszközök szakértőjétől, az Elster Group GmbH-tól érkezett, ahol, mint vezérigazgató a cég globális villamosenergiai- és okos hálózati tevékenységéért felelt. 2012 és 2014 között Frank Hyldmar az ESMIG-nek (European Smart Meter Industry Group) is az elnöke volt. Ezután az Európai Bizottság Okos Hálózat Munkacsoportjának volt a tagja. Az Elster céghez való csatlakozása előtt a DHL-nél (Deutshe Post World Net) töltött be több vezető pozíciót, legutóbb a globális marketing és értékesítés ügyvezető igazgatója volt. Előtte többek között a Velux GmbH vezérigazgatói és a Maersk Lines értékesítési és marketing igazgatói tisztségét töltötte be.

Dr.-Ing. Carsten Sürig

a Techem GmbH vezetőségének tagja

Dr. Carsten Sürig 1966-ban született, 2019 márciusa óta a Techem GmbH pénzügyi és hatékonyságért felelős igazgatójaként, valamint vezetőségi tagként ő felel a vállalat pénzügyeiért és a Techem Energy Services azon területeiért is, amelyek közvetlen hatással vannak az operatív működésre. Ide tartozik a kivitelezés, a leolvasás és elszámolás, a beszerzés, logisztika, a minőségirányítás, az infrastruktúra, a Bautec, de az informatikai fejlesztések is. Dr. Sürig a RWTH Aachen Egyetemen folytatott villamosmérnöki tanulmányokat, majd közvetlenül utána doktorátust szerzett. A McKinsey tanácsadójaként több mint 20 éves energiaipari tapasztalatra tett szert, vezető szerepet töltött be a düsseldorf tanácsadói irodában, valamint tagja volt a McKinsey’s European Electric Power & Natural Gas Practice vezetőségének is.

Nicolai Kuß

a Techem GmbH vezetőségének tagja

Nicolai Kuß 1974-ben született, és a Techem GmbH ügyvezetőjeként (COO), valamint a vezetőség tagjaként 2016 decembere óta ő felel az operatív területekért, amelynek része a kivitelezés, a leolvasás és elszámolás, az informatika, a beszerzés és minőségirányítás, valamint a szolgáltatási folyamatok menedzsmentje is. Az üzleti adminisztrációból diplomázott Nicolai Kuß szakmai karrierjét az Ernst & Young tanácsadó cégnél kezdte 1999-ben, ezt követően pedig széleskörű tapasztalatot szerzett az ingatlan piac területén. A Fortress Investment Group német menedzsmentjének volt a tagja, és hat éven keresztül ügyvezetőként és a vezetőség tagjaként felelős volt a GAGFAH Group operatív működéséért. Mostani munkáját megelőzően a befektetési igazgatója és a vezetőség tagja volt a Deutsche Immobilien Chancen Group-nak.

 

 

Ugrás a lap tetejére