Menedzsment

Techem anyavállalat

Matthias Hartmann

A Techem GmbH igazgatótanácsának elnöke

Matthias Hartmann 1966-ban született, 2020. január 16. óta tölti  be a  Techem GmbH vezérigazgatói (CEO) posztját. Az igazgatóság elnökeként ő felel az Eschborn-i székhelyű, jelenleg több mint 20 országban jelen lévő vállalat fejlesztéséért  Dr. Carsten Sürig pénzügyi igazgatóval, és Nicolai Kuß  értékesítési igazgatóval közösen. A Techemhez való csatlakozásáig Matthias Hartmann az IBM Deutschland GmbH igazgatótanácsának elnöke, valamint Németország, Ausztria és Svájc ügyvezető igazgatója volt. Korábban többek között a GfK SE piackutató cég vezérigazgatója volt. Az ő nevéhez fűződik a vállalat globális szolgáltatóvá alakítása. Ezt megelőzően különböző vezetői pozíciókat töltött be az IBM-nél Németországban és az Egyesült Államokban, ahol kibővítette a globális szolgáltatási üzletág stratégiát a  digitális transzformáció  és üzleti fejlesztés területén.

Dr.-Ing. Carsten Sürig

a Techem GmbH vezetőségének tagja

Dr. Carsten Sürig 1966-ban született, 2019 márciusa óta a Techem GmbH pénzügyi és stratégiai igazgatójaként, valamint vezetőségi tagként ő felel a vállalat pénzügyeiért és a Techem Energy Services azon területeiért is, amelyek közvetlen hatással vannak az operatív működésre. Ide tartozik a kivitelezés, a leolvasás és elszámolás, a beszerzés, logisztika, a minőségirányítás, az infrastruktúra, a Bautec, de az informatikai fejlesztések is. Dr. Sürig a RWTH Aachen Egyetemen folytatott villamosmérnöki tanulmányokat, majd közvetlenül utána doktorátust szerzett. A McKinsey tanácsadójaként több mint 20 éves energiaipari tapasztalatra tett szert, vezető szerepet töltött be a düsseldorf tanácsadói irodában, valamint tagja volt a McKinsey’s European Electric Power & Natural Gas Practice vezetőségének is.

Nicolai Kuß

a Techem GmbH vezetőségének tagja

Nicolai Kuß 1974-ben született, és a Techem GmbH értékesítési igazgatójaként (CSO), valamint a vezetőség tagjaként 2016 decembere óta ő felel az operatív területekért, amelynek része a kivitelezés, a leolvasás és elszámolás, az informatika, a beszerzés és minőségirányítás, valamint a szolgáltatási folyamatok menedzsmentje is. Az üzleti adminisztrációból diplomázott Nicolai Kuß szakmai karrierjét az Ernst & Young tanácsadó cégnél kezdte 1999-ben, ezt követően pedig széleskörű tapasztalatot szerzett az ingatlan piac területén. A Fortress Investment Group német menedzsmentjének volt a tagja, és hat éven keresztül ügyvezetőként és a vezetőség tagjaként felelős volt a GAGFAH Group operatív működéséért. Mostani munkáját megelőzően a befektetési igazgatója és a vezetőség tagja volt a Deutsche Immobilien Chancen Group-nak.

 

 

Ugrás a lap tetejére