Menedzsment

Techem anyavállalat

Frank Hyldmar

a Techem GmbH vezérigazgatója
a Techem Energy Services GmbH vezérigazgatója

Frank Hyldmar 1961-ben született, és 2015. szeptember 1. óta a Techem GmbH vezérigazgatója (CEO). A dán születésű Hyldmar a Techem-hez a méréstechnikai eszközök szakértőjétől, az Elster Group GmbH-tól érkezett, ahol, mint vezérigazgató a cég globális villamosenergiai- és okos hálózati tevékenységéért felelt. 2012 és 2014 között Frank Hyldmar az ESMIG-nek (European Smart Meter Industry Group) is az elnöke volt. Ezután az Európai Bizottság Okos Hálózat Munkacsoportjának volt a tagja. Az Elster céghez való csatlakozása előtt a DHL-nél (Deutshe Post World Net) töltött be több vezető pozíciót, legutóbb a globális marketing és értékesítés ügyvezető igazgatója volt. Előtte többek között a Velux GmbH vezérigazgatói és a Maersk Lines értékesítési és marketing igazgatói tisztségét töltötte be.

Dr. Georg Fronja

a Techem GmbH vezérigazgatója
a Techem Energy Services GmbH vezérigazgatója

Dr. Georg Fronja  1968-ban született. A Techem GmbH pénzügyi vezetőjeként (CFO) 2016 áprilisa óta ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztrációs területeiért.A közgazdaságtan doktora korábban pénzügyi vezetőként és ügyvezető igazgatóként dolgozott a szelepgyártó VAG Holding GmbH-nál. Ezt megelőzően pénzügyi vezetői és vezérigazgatói pozíciót töltött be az Oerlinkon Textile GmbH & Co. KG technológiai vállalat különböző egységeinél. Szakmai pályafutásának kezdetén Dr. Fronja több mint 20 éves tapasztalatot szerzett a Siemens AG különböző leányvállalatainál, többek között kontrolling vezetőként, a Siemens China pénzügyi vezetőjeként, illetve legutóbb a a vállalat globális energiaszektor stratégiájának felelőseként.

Nicolai Kuß

a Techem GmbH vezetőségének tagja

Nicolai Kuß 1974-ben született, és a Techem GmbH ügyvezetőjeként (COO), valamint a vezetőség tagjaként 2016 decembere óta ő felel az operatív területekért, amelynek része a kivitelezés, a leolvasás és elszámolás, az informatika, a beszerzés és minőségirányítás, valamint a szolgáltatási folyamatok menedzsmentje is. Az üzleti adminisztrációból diplomázott Nicolai Kuß szakmai karrierjét az Ernst & Young tanácsadó cégnél kezdte 1999-ben, ezt követően pedig széleskörű tapasztalatot szerzett az ingatlan piac területén. A Fortress Investment Group német menedzsmentjének volt a tagja, és hat éven keresztül ügyvezetőként és a vezetőség tagjaként felelős volt a GAGFAH Group operatív működéséért. Mostani munkáját megelőzően a befektetési igazgatója és a vezetőség tagja volt a Deutsche Immobilien Chancen Group-nak.

 

 

Ugrás a lap tetejére